murer fra stenløse

Murer fra Stenløse vil hjælpe dig i kampen for en grønnere hverdag

murerarbejde i stenløse

Igennem de sidste mange år har både medier, politikere, forskere og den generelle befolkning diskuteret de klimaforandringer, som vores verden er i gang med at undergå, men er klimaforandring egentlig det rigtige ord?

Fra et dansk perspektiv er det selvfølgelig mest en forandring, når man tænker på at vores vintre er blevet længere og vores somre er blevet lidt varmere, men vi skal ikke glemme at indlandsisen smelter, for temperaturen stiger ikke bare lidt herhjemme, den stiger meget over hele jorden.

En murer i Stenløse har taget konsekvensen, her kalder man en spade for en spade, og man opfordrer både kunder og medarbejdere til at gå ind i den grønne omstilling.

Mureren fra Stenløse foretager utallige energirenoveringer

”Hvis du har et gammelt hus og er træt af de høje varmeudgifter, så bør du få foretaget en energirenovering”. Sådan lyder de fleste salgspitches, du får fra en murer, men det er ikke hele historien, og det handler om mere end økonomien, når det kommer til energirenoveringer, og det anerkender de hos den gamle murerfirmaet i Stenløse.

I næsten 20 år har de foretaget renoveringer for både private, erhverv og entrepriser, og klimaet har længe været i fokus.

Man kan bruge lang tid på at diskutere bæredygtige materialer og leverandører, men i sidste ende er den langsigtede plan lige så vigtig. Hvis du får foretaget en god isolering af dit hus, så skal du bruge færre penge på energi til at opvarme huset, og i de fleste tilfælde betyder det også, at der i det store regnskab bliver brugt mindre olie og gas.

I sidste ende handler det om at vi skal passe på den jord, vi går på, og når det kommer til klimaet, så kan prisen ikke blive for høj. Derfor virker det også åndsvagt, at folk år efter år bruger penge på at skade miljøet, i stedet for at få foretaget en ordentlig isolering. Det kan godt være, det koster penge lige nu, men på sigt bliver det kun billigere.

m3s murerentreprise i stenløse

Det handler i høj grad om materialerne

Byggebranchen har i mange år været anset for at være en stor synder, når det kommer til klimabelastning, og mange af os vil måske starte med at kigge skævt til de redskaber, der bruges, men det er ikke helt sådan, det hænger sammen.

En undersøgelse foretaget af tænketanken Concito har nemlig tidligere vist, at op til 75% af klimabelastningen fra nye bygninger alene stammer fra materialerne. Materialer som beton, stål, isolering og glas kan være enormt klimabelastende og især i store mængder.

Undersøgelsen blev foretaget for at danne et billede af, hvordan det offentlige kan stille højere krav til virksomhederne, der står for byggeriet, og på den måde sænke klimabelastningen for et givent byggeri, men det samme gør sig i høj grad gældende for private.

Selvfølgelig kan prisen blive lidt højere, når der stilles krav til at byggeriet gøres klimavenligt, og derfor er det også vigtigt at finde en hoved- eller totalentreprenør, der kan løfte opgaven, og det anerkender man i høj grad, hos det traditionsrige murerfirma i Stenløse.