vvser der reparerer en vask

Succesfuld VVS installatør udvider til København og omegn

VVS-arbejde er en gammel disciplin, der kun er blevet en mere efterspurgt arbejdskraft med årene. En VVS’er eller blikkenslager, som det hed i gamle dage, kan hjælpe med alt fra gas, vand og varme i boliger, hvorfor behovet altid vil eksistere. Derfor ser vi også flere håndværkere, der vælger at gå egne veje ved at starte deres egne VVS-virksomhed, som autoriseret VVS installatør. En af dem er Sajad Meatham, der er ejer af Flex VVS APS, som nyder godt af den store efterspørgsel på alt fra klassiske VVS installationer til service og eftersyn af gasfyr og fjernvarme. Fornyelig har Flex VVS ApS valgt at udvide de områder de dækker til at være København og nærliggende byer i hovedstadsområdet, fordi efterspørgslen simpelthen er så stor. Sajad udtaler således:

”I København er der meget nybyggeri og ikke mindst renovering af gamle lejlighedskomplekser, hvilket selvfølgelig betyder, at der er stor efterspørgsel på VVS-opgaver af både vand, gas og varme. Derfor har vi valgt at udvide vores service til flere byer herunder hovedstadsområdet.”

flex vvs varevogn

Der findes nemlig mange gamle lejligheder i København med forældet badeværelser, som ofte kræver et VVS service eftersyn, når kloakken er stoppet eller toilettet ikke vil skylle ud. Derudover kræver de mange byggepladser og nye lejlighedskomplekser nogle topmoderne VVS installationer, som typisk klares at entreprenørernes samarbejdspartnere.

Sajad har derfor valgt at specialisere sig inden for både VVS installationer og service samt eftersyn og service af gasfyr, fjernvarme og gulvvarme. Herunder gennemgår vi nogle af arbejdsopgaver, som en VVS’er typisk vil udføre.

VVS installation & service

Skal dit badeværelse repareres eller istandsættes fra ny, så kræver det en grundigt stykke VVS-arbejde, og her er det særligt vigtigt at finde en autoriseret VVS’er eller blikkenslager. Opsætning, reparation og rådgivning af bl.a. rør, badekar, håndvask og unidrain er essentielt, hvis du vil have et badeværelse, som er funktionsdygtig mange år ud i fremtiden.

Et af de mest populære steder at få lagt gulvvarme er netop også på badeværelset, da det er skønt om morgenen i de kolde vintermåneder. Det er vigtigt, at rørene bliver monteret ordentligt, og at der er styr på installationen, så du ikke får unødvendige problemer, der i sidste ende kan betyde at du skal fjerne fliserne igen for at lave det om.

vvs københavn

Fjernvarme og gas

Fjernvarme og gasfyr findes i de fleste hjem, og kræver faktisk regelmæssigt eftersyn og service. Ved fjernvarmeanlæg er det vigtigt at få udluftet dem ved servicetjek, og ved et gasfyr er det særligt vigtigt at indregulere og føre tilsyn af dem, så vinterkulden ikke føles bedrøvelig. Ved naturgasfyr anbefaler man i øvrigt, at det tilses hver andet år ca., eftersom det er med til at sikre, at du ikke har et overforbrug af naturgas. Hyppig service vil ligeledes være med til at optimere levetiden på dit gasfyr.

Gulvvarme på badeværelset

Gulvvarme er særligt populært på badeværelset, fordi vi ofte kommer derind med bare tæer. En VVS’er vil også kunne hjælpe dig med at installere varme i gulvet, og her er det igen vigtigt du sikrer dig, at det er en autoriseret VVS installatør, som hjælper dig. Det ville være ærgerligt, hvis gulvvarmen bliver belagt forkert, så du skal til at fjerne fliserne og have en murer ud for at lægge dem igen.

Efterisolering i dit hjem

En dygtig VVS’er vil kunne hjælpe dig med at efterisolere rør, som kan give en kontant besparelse. Det kaldes også for energioptimering i et professionelt øjemed. Mange radiatorer er over- eller underdimensionerede, hvilket betyder at de kan bruge for meget energi, hvis de ikke passer ind – det vil en professionel ligeledes kunne rådgive dig omkring.

Skal du bruge en hjælp fra en VVS’er eller blikkenslager i København og omegn, så kan det måske være en opgave for Flex VVS ApS. Som tidligere nævnt hjælper de i København herunder byerne i hovedstadsområdet såsom Stenløse, Ballerup, Vanløse, Roskilde, Helsingør, Køge, Nivå, Måløv, Bagsværd, Lyngby, Virum, Taastrup, Glostrup, Skovlunde, Herlev, Værløse og Frederiksberg.