pensopay betalingsløsning

Vælg PensoPay som betalingsløsning

pensopay

Hvis du skal vælge en betalingsløsning, som tillader dig at have en effektiv webshop, hvor der faktisk kan handles, så er det altid godt at vælge noget lokalt fra Danmark. Så ved du nemlig, at de forstår sig på de lokale tendenser og faktorer.

I dag er PensoPay blevet en meget stor spiller på dette felt. Men hvorfor? Hvad tilbyder de egentligt lige? Det kan du læse mere om nedenfor!

Hvad er en betalingsløsning overhovedet?

Når det kommer til online shopping, så er administrationen af dette uundgåeligt koblet op på ordene betalingsløsning webshop. Men hvad indebærer det egentligt?

En betalingsløsning har 2 dele:

  1. Betalingsgateway
  2. Indløsningsaftale.

Betalingsgateway’en er her, hvor kunden indtaster sine kortoplysninger og samtidig er klar over, at de er blevet sendt sikkert afsted. Indløsningsaftalen består i en aftale med en finansiel institution, som flytter penge mellem kundens konto og webshoppen.

Hos PensoPay, så tilbyder man, som et relativt nyt og moderne tiltag, at disse samles i én ”betalingsløsning”. Dermed skal du ikke ud efter forskellige udbydere eller betale dyre domme for at få en samlet løsning hos et firma.

e-commerce betalingsløsning

Hvad er de spændende funktioner hos PensoPay?

Hos PensoPay, så er der en hel række funktioner, som du kan betale for. Men du kan selvfølgelig vælge forskellige pakker og dermed betale for det, som du har brug for!

Blandt andet, så kan du vælge at inkludere MobilePay og Apple Pay i din betalingsløsning, hvis du har brug for disse funktioner i din webshop. Eller hvad med at hive bitcoin ind, hvis du ved, at du har et kundesegment, som aktivt gerne vil betale med en kryptovaluta? Der er mulighed for helt nye fortjenester, som du aldrig før har set.

Samtidig, så behøver du selvfølgelig ikke betale samme pris, som de store webshops betaler for deres løsninger. Hvis du ikke har så mange transaktioner om måneden, så kan du aktivt gå ud at vælge den pakke, der passer bedst til dig, så du ikke skal betale overpris.

Derudover, så understøtter PensoPay også meget let, at du kan integrere sådan noget som PayPal eller Dankortet ved Nets. Hvis du har en aftale, ligesom du ville have med MobilePay, så er disse også muligheder for dig.

Hvilke shopplatforme understøttes?

Dette er et af de mest spændende områder af en betalingsløsning, for der er ingen, som har lyst til at vælge en løsning, der gør, at de skal omstrukturere hele deres online butik.

Heldigvis, så er det ikke et problem, som du kommer til at støde ind i med denne betalingsløsning! Kort sagt, så har PensoPay gratis integration med mere end 50 forskellige shopplatforme – lige fra VirtueMart til Magento.

Og det gør altså, at du ikke behøver sætte driften på pause, bare fordi du skal have en bedre betalingsløsning. I stedet så kan du blive ved med at tjene penge og sende produkter og services ud til de kunder, som du har – og forhåbentligt får flere af.

webshop betalingsløsning