pokal til konkurrence

Pokaler og medaljer til forskellige konkurrencer er for alle

pokal til konkurrence

Medaljer og pokaler er ikke kun forbeholdt de professionelle sportsklubber rundt omkring i landet. Har I en lille hyggelig klub, en lokal klub eller står du bare og mangler nogle præmier til sjov og spas, så skal der selvfølgelig også være plads til det. Præmier i alle afskygninger er en form for trofæ, en belønning, som kan være med til at øge motivationen og glæde ved sport. Har I nogle lokaler sportsaktiviteter, så er det derfor en oplagt mulighed at afholde små konkurrencer og belønne deltagerne med præmier.

Mange forskellige typer af pokaler og medaljer til konkurrencer og lignende

Køb pokal eller anden præmie til jeres lokale event. Der findes mange forskellige typer af præmier til konkurrencer. Her tænkes der blandt andet på:

  • Medaljer
  • Rosetter
  • Pokaler
  • Vævede stofmærker
  • Broderede stofmærker
  • Vimpler med tryk
  • Emblemer
  • Statuetter
  • Duelighedstegn

Når der er tale om lokale arrangementer, der ikke er underlagt nogle bestemte retningslinjer, så har I naturligvis fri ret til at vælge på alle hylder. Der er dog ofte nogle traditioner forbundet med forskellige sportsgrene, som mange vælger at følge, da det i så fald virker som om, at deltagerne er med på et højere niveau.

flere forskellige pokaler

Flotte statuetter, pokaler og medaljer til mange forskellige konkurrencer

Tager man eksempelvis medaljer, så er disse ofte meget brugte, når der er tale om sportsgrene såsom håndbold, fodbold, ishockey og lignende. Er der tale om ridesport, så er det ofte rosetter, der er tale om. I stort set alle sportsgrene er der dog ofte gjort brug af både statuetter og pokaler. Pokaler er typisk noget af det, der bruges som præmie, når der er tale om de største konkurrencer til et arrangement. Det kan også være en årspokal eller en vandrepokal, der gives videre fra vinder til vinder, hvor de respektive vinderes navne løbende indgraveres på pokalen.

Fine mærker og duelighedstegn

Stofmærker af forskellig art og duelighedstegn er ofte noget man ser, når der er tale om spejdere og lignende. Disse er nærmest samlergenstande. Som tidligere nævnt, så er sportspræmier for alle – alt fra den professionelle til den 4-årige, der lige er startet i den lokale klub. Derfor kan alle også nemt gå ind på nettet og købe alle disse typer af præmier, uden man behøver at være en bestemt klub.

Få indgraveret tekst eller logo på pokaler og medaljer

Når man bestiller præmier online, så er det også muligt at vælge tekst på, hvis man gerne vil have indgraveret noget på dem. Samtidig kan man også få indgraveret et logo. Dette er et logo, som I selv designer og sender ind. Der er ofte et startgebyr på at få sat en skabelon op til et logo, og derefter betales der pr. genstand, der skal have trykt logoet. At sætte logo på sine ting er en fed måde at få det hele til at se lidt mere professionelt ud. Der betales ofte efter hvor lang en tekst og hvor stort et logo, der er tale om, når det skal trykkes.