ballonflyvning med kæresten

Flyv i luftballon med kæresten

Det er svært at finde den perfekte gave til den eneste ene. For den skal helst være både personlig, romantisk og mindeværdig. Store krav, men du vil gerne have, at din kæreste føler sig elsket og værdsat. Unikke oplevelser er et godt bud på den perfekte romantiske gave. Flyv i luftballon og få en oplevelse for livet.

Book nu og flyv i luftballon på den store dag.

En romantisk oplevelse sammen

Om det så er på grund af fødselsdag, bryllupsdag, eller du bare vil overraske, passer denne oplevelse til alle festlige og romantiske sammenhænge. Se det for dig: I står og læner jer ind mod hinanden med en let brise i håret og nyder den storslåede udsigt. Det er en helt unik mulighed for at prøve noget anderledes.

Og så bliver det altså bare ikke mere romantisk end en tur i luftballon: fantastisk udsigt, smuk natur, og et minde I kan se tilbage på. Omgivelserne og afstanden til det hele skaber en helt speciel fred, der ikke kan opnås på andre måder. Flyv i luftballon og få en oplevelse I aldrig vil glemme.

ballontur

Skab den ultimative tur

Oplevelsen i sig selv er noget helt særlig, men du kan nemt gøre den bedre med disse tricks.

Vent så længe du kan med at afsløre luftballonsturen, så din partner bliver ekstra overrasket. Du kan eventuelt tage bind for kærestens øjne for at opbygge spænding.

Flyv i luftballon ekstra romantisk ved at vælge et område med betydning for jeres forhold. Det kan være, du vælger at flyve over kirken, hvor I blev viet, eller stranden I var på den første date. Gør det på denne måde tydeligt, hvor vigtigt jeres særligste stunder har været for dig.

Du kan også gøre turen mere speciel ved at medbringe en romantisk snack. Chokolade, champagne eller endda en lille picnic kurv viser din kæreste, at du har gjort en stor indsats. Ekstra romantisk er det, hvis den snack du medbringer har en intern betydning for jer.

Det virker måske som en selvfølge, men det er overraskende nemt at glemme: husk varmt overtøj! Selvom det er en varm sommerdag, er det stadig koldt, når I befinder jer højt oppe. Så sørg for at medbringe både vinterjakker og huer, så jeres tur ikke bliver ødelagt af kulde. Hvis temperaturen er høj på flyvedagen, så gem eventuelt det varme tøj, så kæresten ikke bliver mistænksom.

Andre oplevelser

Det kan være din kæreste lider af højdeskræk, eller budgettet ikke tillader en luftballonstur?  Der er mange andre oplevelser, der kan være lige så unikke og romantiske.

Hvis du stadig vil give en anden lignende tur med højde, kan du overveje bungee jumping, faldskærmsudspring eller paragliding Disse adrenalinfyldte oplevelser adskiller sig dog fra den mere fredelige luftballonstur.

Måske er I ikke til de vilde oplevelser. Så kan du vælge en mere stille, men stadig hyggelig, aktivitet. Klassikerne virker altid: en tur i tivoli, cirkus eller zoologisk have. En stor fordel ved disse aktiviteter er, at de kan vare en hel dag.