elastikbælte

Tid til at gøre dit outfit friskt med et elastikbælte?

Spænd op! tiden er til et elastikbælte, det mest klassiske tilbehør, der nogensinde har eksisteret. Elastikbælter, tilbyder din stil mere kant, og kan gå med næsten ethvert outfit. De elastiske livremme kan fås i enhver bælte størrelse, og er perfekte bælter til damer. Med et bælte, har du mulighed for at give din stil et pift fra, enten den eksotiske strand-stil, eller fyr op under din jeans, med et elastik bælte med farvestrejf, i alle former og farver.

Bæltet behøver ikke at være klassisk og af læder

Det klassiske læderbælte, som vi kender det i dag, er en klassiker, men langt fra den eneste mulighed for at gå med bælte. Elastisk-bæltet er et bevis på dette. Med et elastisk bælte, viser du det, ikke bare innovativt-rige outfit, men også et levende, og farverigt et. De fleste elastikbælter, kan gå til hvilket som helst outfit, om det er dine trofaste arbejdsjeans, eller din hvide, ubrugte sommerkjole.

Bælterne har udvidet sig til mere en bare læder

Hvis du kigger rundt, på både hjemmesider, der forhandler tøj, men også på de mennesker der er rundt omkring, vil du se, at bæltet variere, alt efter hvilken stil der praktiseres. Bæltet er så at sige, en mode-markør, og er et udtryk for hvilken stil du bærer. Er bæltet langt, spækket med logoer og farverige plamager, har du måske en street-stil, kørende. Er du til det mere klassiske brune, eller sorte læderbælte med bælte spænder, ja, så er du måske mere klassisk anlagt.

bælter

Bælterne har fået en renæssance

Bælter har, lige siden middelalderen, altid været praktiseret, til at skulle holde sværd, eller lignende. I dag har bælterne en anden funktion, men er lige så brugt, bælterne lever i deres renæssance. Mange nye bud, er i den senere tid kommet, på alternative bælter, heriblandt elastikbæltet, varierende fra farverige, til klassiske bælter. Bæltet er et af de mest brugte accesories, og kan give et outfit kant, eller en bestemt nuance. Det er altid vigtigt, at du vælger et bælte, der passer til de fleste af dine bukser.

læderbælte

Dame bæltet og herrer bæltet

Selvom det, i praktisk forstand, har samme funktion, er der alligevel forskel på, hvordan bæltet bruges, inden for de to køn. Et herrebælte, fungere ofte blot som en praktisk foranstaltning, hvorimod det hos kvinderne, mere bliver brugt som en accessory. Dette er dog også, hvad der gør bæltet så populært, at det både kan bruges til at holde bukserne oppe, samtidig med, at det giver dit outfits humør et pep i den rigtige retning.

Bæltet kan bruges til at fremhæve

Brug blandt andet bæltet, som en måde at fremhæve din figur på. Elastikbæltet kan f.eks. bruges til at fremhæve din talje, så du er sikker på at se ud, som du ønsker det. På markedet findes der endda specialiserede hofte -og curve modeller, der er designede til fremhæve en specifik del af din figur. Med disse modeller, er du altid sikker på, at være den der bestemmer, hvor der skal strammes ind.