halskæde til mænd

Find halskæder til mænd

Det har aldrig nogensinde været mere poplært end nu, at mænd går med smykker. Tidligere har man forbundet det med noget feminint, men den tid er længe overstået. Både armbånd, ringe og halskæder har gjort indtog i mandlig mode, og er nu blevet en måde at udtrykke sig selv på. Især halskæder er begyndt at blive enormt populære, og det er på tide at du kommer med på moden! Du kan finde din nye halskæde på www.bestman.dk

Hvilken slags skal man vælge?

Når du vælger en halskæde, så kan du sagtens vælge en med et vedhæng du føler repræsenterer dig. Du kan også sagtens vælge blot en kæde. Og din kæde kan faktisk være næsten lige præcis hvad du har lyst til. Så længe den kan bindes og bæres om halsen, så har du en halskæde. Du kan dog med fordel vælge noget, som du allerede ved vil fungere for dig. Hvis du eksempelvis render rundt med armbåndsur i sølv, så vil en halskæde med en sølvkæde matche det rigtig fint.

Hvad med vedhæng?

Hvis du ønsker et vedhæng i din halskæde, for at gøre den mere personlig, eller måske bare mere stilet, så kan du sagtens gøre det! Inde på www.bestman.dk er der et utal af forskellige vedhæng du kan vælge. De mest klassiske vil enten være et kors eller Mjølner (Thors hammer), men du kan også få et ”dogtag”. De halskæder er mest kendt fra hæren hvor hver soldat har en, så de altid kan blive identificeret, men det er faktisk et rigtig populært smykke for ikke-soldater også. Du kan altid blot få et dogtag, som ikke har dine informationer på sig, til pynt.

halskæde til mænd

Er der særlige mærker man skal gå efter?

Hvis du går meget op I særlige mærker, så kan du med fordel vælge en halskæde fra det mærke. Der er ingen skam i at kunne lide at være lidt flashy. Mange kendte mærker laver nemlig halskæder, hvor deres logo indgår. Det giver også – om man vil det eller ej – noget status at gå med specielle brands, så at få en halskæde hvor der er et synligt logo, vil være noget folk ligger mærke til og respekterer dig for. Det hele bunder i hvad du har lyst til, og hvad du føler er mest dig. Det kan nemlig godt føles lidt voldsomt pludselig at gå med smykker hvis man aldrig har gjort det før. Hvis du har mere lyst til at det er noget der diskret sker, hvor folk ligger mærke til det, men ikke kommenterer på det, så er det bare det du skal gøre!

Hvilken kæde skal man vælge?

Der findes mange typer kæder du kan vælge til din nye halskæde. Først, så skal du have gjort op med dig selv om du ønsker i eksempelvis læder eller om du ønsker en kæde i guld eller sølv. Der kan være fordele og ulemper ved begge dele, men i sidste ende handler det om hvad du har lyst til. Du kan også vælge noget mere utraditionelt, såsom perler, træ eller små muslingeskaller.