Husker du at skifte din støvsugerpose?

Husker du at få skiftet dine støvsugeposer og filtre, som det anbefales? Det kan være tidskrævende at finde de korrekte poser og filtre, så måske undlader du at skrifte dine – det kan få konsekvenser ikke at gøre det og ejer du en støvsuger, som anvender HEPA-filtre, så skal du se med her. Det kan nemlig være en jungle at finde rundt i alle de forskellige filtre, som findes. Men Støvsugerposerne.dk har gjort det nemt for dig. 

Hvor ofte skal det så skiftes?

Ejer du en støvsuger, som bruger HEPA filtre, så er disse ikke med i poserne og har man en støvsuger med HEPA-filtre er det anbefalet, at man skrifter filter hver gang man har brug fem poser eller efter 24 måneder. Grunden til at disse skal skiftes er, fordi det beskytter din støvsugers morter og forhindrer, at støvsugerens sugeevne reduceres. Har du en støvallergiger i huset eller kan du bare godt lidt dit hjem fuldstændig støvfri og derfor også støvsuger selvom støvet er meget fint? Så er det faktisk anbefalet, at man skifter sit filter oftere.  

Dit HEPA-filter kommer altså i tre forskellige varianter: HEPA filter H13 22356800, HEPA-filter H12. 1470432500 (som også erstatter H10) og til sidst HEPA filter Philips FC8031 og det der passer bedst til dig, afhænger af din støvsuger.

Hvilket HEPA-filter anvender din støvsuger?

For at det skal være så nemt for dig som muligt, så kan du gennem linket –https://stoevsugerposen.dk/hepa-filtre-til-stoevsugere-380/ – komme direkte ind til de HEPA-filtre, som eksisterer, således at du finder lige det filter, som passer til din støvsuger. Har du en Nilfisk støvsuger og ønsker et uoriginalt H13 HEPA-filter til din Nilfisk King, så skal du bare følge linket. Og frygt ej, hvis du er i besiddelse af en Nilfisk støvsuger fra GM500-serien, så er det lige så nemt for dig at få fat i et uoriginalt H13 HEPA-filter.

Hvilken model skal du bruge?

For dig som ønsker et H12 filter til din Nilfisk Power støvsuger, så skal du bare følge den samme vej, for på hjemmesiden har du mulighed for at få det HEPA-filter, der passer til din Power-model. For dig er det også muligt, både at få et HEPA-filter, som er uoriginalt eller originalt – det er helt op til dig. Har du før været i besiddelse af et H10 filter, så er det intet problem, fordi H12 HEPA-filteret erstatter H10.

På hjemmesiden finder du alle de informationer du har brug for når det kommer til din støvsuger og hvis du står og mangler det lige nu, så har du intet at frygte, fordi der er dag til dag-levering, så du hurtigt kan få dit gulv støvfrit.