citat plakat

Sæt ord på dine bare vægge med citat plakater

Er der kedelige, bare vægge i dit hjem, der råber på at blive udsmykket? Eller står du og mangler den perfekte personlige gave? Så skab personlighed og stil i dit hjem, eller giv det i gave, med fede citat plakater.  

Sæt dit personlige præg på hjemmets vægge med plakater, der er målrettet din personlighed, profession og rummets funktion. I stuen kan du hænge plakater om hygge eller din yndlingsfilm, i soveværelset kan du hænge dit yndlingscitat i en fin ramme og i bryggerset kan du hænge en guide til at vaske tøj. Med en citat plakat kan du sætte ord på dine bare vægge. 

Plakater til et hvert hjem og personlighed  

Plakater med jokes, citater eller søde tekster kan sætte et personligt præg på din indretning. Ligesom at det kan være motiverende, inspirerende og en god samtalestarter. Ud over det personlige og fine ved selve citaterne, så er der også mulighed for selv at sætte dit eget præg på plakaten i valget af design på plakaten, men også rammen.  

På citatplakat.dk kan du se nærmere på de utallige muligheder, der er for personlig udsmykning af dine vægge. Her finder du plakater med citater i alle afskygninger. Der er plakater med citater til samtlige professioner, uddannelser og titler. Der findes også plakater om fritidsinteresser, mad og praktiske gøremål. Så med en citat plakat kan du pryde dine vægge med for eksempel dit yndlings citat eller information om din yndlings drik.  

En citat plakat til et hvert rum  

Med så stort et udvalg af plakater med citater er der også mange muligheder for at skabe personlighed på dine vægge i alle hjemmets rum. En billedvæg kan blive personliggjort ved at tilføje dit yndlingscitat, et citat om din uddannelse, profession, eller noget du holder af.  

I køkkenet kan væggene personliggøres ved at tilføje indrammede informationer om noget mad eller drikke, du har en forkærlighed for. Det kan være kødudskæringer, krydderurter eller kaffe. I indgangen til dit hjem kan du placere en citat plakat, der er motiverende, så du bliver mødt af det, hver gang du er på vej ud ad døren eller lige er trådt ind. Sådanne plakater kan også være en fin samtalestarter, når du får gæster.  

Giv en personlig gave  

Står du og mangler en personlig gave til en i din nærhed, men er løbet tør for ideer? Så kan et indrammet citat være den personlige gave du står og mangler. Det kan være en plakat med citater omkring den relation, du har til modtageren. Det kan også være en plakat med modtageres yndlingsfilm, livret eller beskæftigelse.  

Det kan også være en plakat med et citat, som du synes beskriver personen, jeres relation eller noget I har sammen, for eksempel en fritidsinteresse, en drink eller personens stjernetegn. En sådan gave kan, ud over at være en flot pyntegenstand til modtagerens vægge, også være en påmindelse om jeres relation til hinanden. En citatplakat er derved personlig udsmykning, der er perfekt både til at pryde dit eget hjem eller som en personlig gave.