badminton bolde

Badmintonbolde suser gennem luftrummet på tværs af nettet

Hvis du spiller badminton, så drømmer du sikkert altid om at skyde bolden afsted med maksimum hastighed. Målet er, at din modstander ikke når at skyde den tilbage. Det hele handler om at finde de rette badminton bolde, lige præcis til din måde at spille på.  

Det er præcis, hvad vi har tænkt os at hjælpe dig med her. Du får gode råd, både til hvilken badmintonbold du kan vælge, men også hvorfor du bør købe den online. 

Den rette badmintonbold til den rette spiller 

Blandt alle badmintonspillere huserer spørgsmålet konstant, om badmintonbolden skal være af naturfjer eller af nylon. Forskellen er tydelig, og den rette badminton bold kan påvirke dit spil og eventuelt din smashbold. Men hvad er egentlig bedst?  

Begge typer har deres fordele og ulemper.  

Når du vælger en nylonbadmintonbold, så er, og har den største fordel længe været, at de holder længere. Nylonbadmintonbolde går ikke så let i stykker af de hårde slag fra badmintonketcherne. Medmindre du tit spiller udendørs, og skyder dem ind til naboen. Så er det lige meget, hvilken badminton bold du vælger.  

Du kan få nylonbadmintonbolde, hvor selve boldbunden er kulørt, eller hele badmintonbolden kan være kulørt. Det gør dem lettere at finde, hvis de ryger ind til naboen.  

Når du køber dine nylonbadmintonbolde online, så har du uendelige muligheder i design. Du kan finde bolde på nettet, der passer lige til din stil. 

Flyvefjer på badmintonboldens rundtur 

Hvis du hellere vil spille med bolde af naturfjer, så kan du indtage banen i en flyvende fart. Mange professionelle spillere argumenterer for, at en badmintonbold af naturfjer flyver hurtigere, fordi den er lettere end en badmintonbold af nylon. Når du vil spille med en bold af naturfjer, så har du valget mellem andefjer og gåsefjer. De fleste badmintonspillere anbefaler gåsefjer, fordi de er mere robuste og kan holde til flere slag over længere tid. Garantien er ikke så lang som ved en nylonbadmintonbold, men til gengæld argumenteres der for, at den flyver hurtigere og mere direkte efter et kraftfuldt slag med din ketcher.  

Hvis du vælger en bold med naturfjer, så skal du også tage hensyn til, hvor mange fjer, der skal være på bolden, og hvor meget badminton bolden ender med at veje. Den endelige vægt på enhver bold påvirker dens flyveorientering. 

Badmintonbolde til dig i onlinehandlen 

Det kan være overvældende med så mange valg at finde den rette badmintonbold lige til dit gamematch. Det er derfor, det er en fordel for dig at handle badmintonbolde online. Her har du tiden og roen omkring dig til at vælge lige præcis, hvad du gerne vil have, uden at blive forstyrret af meninger fra højre og venstre. Du har al den tid du får brug for. Så kan du researche til lige præcis dine behov og spillevaner, så du har muligheden for at finde lige præcis den badmintonbold, som du gerne vil have. Valgmulighederne er der mange af, men valget er helt og aldeles dit på enhver onlinehandel.