Krus med logo

Kaffen smager bare bedre i et krus med valgfrit logo

Krus associeres med hygge og kan være med til at sætte stemningen i hjemmet, på arbejdspladsen eller caféen. Da vi i Danmark nyder varme drikke er krus en vigtig og synlig genstand, som kan anvendes til at profilere sin virksomhed eller sende et hyggeligt budskab til sine kaffegæster i hjemmet.

På nettet er der rig mulighed for at bestille krus med valgfrit logo, så det er faktisk kun din kreativitet, der sætter grænser.

Krus med logo til at profilere virksomheden

Det er som nævnt ikke kun i hjemmet, at krus med logo kan have sin positive og hyggelige relevans. Da vi danskere er en umådeligt kaffeglad nation er små som store arbejdsrelaterede møder og events en oplagt mulighed for at byde på en kop god hjemmebrygget kaffe. Derfor er krus med virksomhedslogo en perfekt lille gimmick i en brandingstrategi.

Det kan virke som et lille ubetydeligt tiltag, men vil af dine gæster betragtes som en fin detalje. Det er nogle gange de små detaljer, der skaber det gode helhedsindtryk. Tjek Topsupplies.dk for muligheder.

Krus med logo i mange forskellige varianter

Er du på jagt efter et krus med valgfrit logo så frygt ej. Hvad enten du søger et krus med personligt logo til dit hjem eller et krus med virksomhedslogo, så er der gode chancer for, at du finder et flot krus, der matcher den stil du søger. Der er nemlig mange forskellige krus tilgængelige, og oftest er det muligt at vælge lige det logo, som du ønsker at pryde dit krus med.

Krusene fås blandt andet i porcelæn, keramik og metal. Det er også muligt at vælge mellem designerkrus eller ukendte brands, hvilket betyder at forskellige prisklasser er tilgængelige. Kvaliteten kan betyde noget for holdbarheden i forhold til vask, men oftest er det ikke noget, der er nødvendigt at bekymre sig om.

Den bedste morgen 

Forestil dig det er tidligt morgen. Solen er ved at stå op, og du er så småt ved at få øjne. Der er ro. Ikke engang hunden er vågen. Til den dejligste lyd af den sorteste kaffe, der kan brygges, finder du dit yndlings krus frem med logoet på din favorit fodboldklub, der vandt 3-0 i weekenden over ærkerivalerne. Du smiler, mens du langsomt hælder kaffen op, og tager en tår. Kaffen smager bare bedre i et unikt krus med personligt logo, hvad enten det er lavet i keramik eller porcelæn. I hvert fald betyder det noget for helhedsoplevelsen.

Inspirerende citater

Det er også muligt at pryde sit krus med personlige og inspirerende citater. Du vælger selv skrifttype, og du vælger selv om der skal stå ”Verdens bedste mormor”, ”Carpe diem” eller ”Happiness is only real when shared”. Der er uendelige muligheder og igen er det primært din fantasi, der sætter grænser for kreativiteten. Krus med inspirerende citater er populære som gaver, da det er en god og nem måde at få sagt et par pæne eller inspirerende ord. Samtidig er det en gave med lang levetid til en overkommelig pris.