Lilla e-cigaret

Derfor er e cigaretter bedre end de almindelige smøger

Vi ved alle, at almindelige smøger er utroligt usunde for os, men alligevel er der alt for mange af os, som har svært ved at stoppe. Vi er simpelthen blevet nikotinafhængige – eller måske er det selve vanen og den lille 5-minutters pause her og der, som vi har svært ved at give slip på?

Læs med her og se hvorfor e cigaretter kan være et godt alternativt for dig, samt hvordan du får fat i det.

Hvorfor er e cigaretter bedre?

Hvorfor er det lige at du bør vælge at bruge e cigaretter i stedet for almindelige smøger? En af grundene er naturligvis sundheden.

Vi har endnu ikke voldsomt mange undersøgelser over langtidseffekten af e cigaretter men vi har rigelig med undersøgelser af langtidseffekten af almindelig smøger. Og vi kan med sikkerhed sige, at langtidseffekten her er ret så katastrofalt. Der er trods alt en grund til at ordet ’kræft’ altid bliver slynget rundt og at der i Danmark står på alle pakker med smøger at ’Rygning dræber’.

E cigaretter kan her være et godt alternativ, fordi man ikke bogstaveligt talt inhalerer en masse røg nede i lungerne, som kan skabe mange store problemer senere hen og bogstaveligt talt blive til kræft.

Meget bedre smag

En anden meget god grund til hvorfor e cigaretter er bedre er blandt andet på grund af den gode smag. På https://gosmoke.dk/ kan du få et overblik over bare nogle af de forskellige slags e juice, som du kan få til dine e cigaretter.

Det er de færreste rygere, som egentlig nyder smagen af røg ind i munden. Hvorfor ikke i stedet for smage candyfloss, banan, eller aprikos?

Der er et meget stort udvalg af forskellige smagsoplevelser, når man ryger e cigaretter. Det kan være helt fristende at prøve de forskellige slags af, indtil man finder frem til et par stykker, som man er helt forelsket i. Du kan eventuelt aftale med en ven, som også bruger e cigaretter, at i kan købe dem sammen og prøve dem af i fællesskab. Så har du og din ven også en fælles ting i kan lave sammen – samtidig med at I begge sparer penge i processen.

Nemt at købe e cigaretter på nettet

I dag er der et stort og stadig voksende marked indenfor e cigaretter. Det er nemt at finde og købe e cigaretter på nettet og blandt andet få fat i forskellige slags e juice til dem.

Prøv dig selv af med en række forskellige slags og find dem, som du rigtig godt kan lide. Eller hvis pengene er lidt små, så kan du også altid tage et kig inde på forskellige anmeldelser og test, hvor de forskellige e cigaretter bliver sammenlignet. På den måde kan du hurtigt skabe dig et billede af, hvilke e cigaretter der er værd at købe, og hvilke der ikke er nær så lovende.

Prøv e cigaretter af hvis du har et problem med at stoppe med at ryge. Det er et meget bedre alternativ end de almindelige smøger.