pyjamas herre

Hvad udgør en god pyjamas?

Det sværeste tidspunkt for mange, er når vi skal sove. Hovedpuden er ujævn. Dynen ligger ikke ordentligt i betrækket. Det er for varmt. Der er et insekt. Overboen larmer. Vores partner snorker. Det virker lidt som om, at vi har en særlig evne til at se problemer, når vi skal sove.

Og jo sværere vi har det med at sove, jo flere problemer opdager vi. En af disse problemer kan komme i form af, hvad vi sover i. Altså vores pyjamas.

Kriterier til en pyjamas

Nogle af de klareste kriterier vi stiller en pyjamas, er at den er behagelig. I vinterperioden hvor det er koldt, så vil vi gerne have, at vores pyjamas kan varme os det ekstra, som dynen ikke kan klare. Den skal også være varm nok til at vi kan gå ud på badeværelset i løbet af natten uden at dø af kulde.

Yderligere må det gerne være en let pyjamas. En pyjamas til herre har oftest knapper. Den sidder måske løst ved maveregionen men ved skuldre og arme, der kan den være mere stram. På en travl hverdag, så har vi ikke tiden til at sidde og nørkle med knapper eller vride og vikle os ud af den spændetrøje, vores pyjamas pludselig er blevet.

En let pyjamas, hvor knapperne let går gennem knaphullerne og hvor stoffet ikke kludre sig sammen, fordi man har svedt lidt i natten. Det er ikke svært at forestille sig, at kvinder kan have lignende problemer, når meget af deres tøj virker til at være mere tætsiddende, end det er tilfældet hos manden rent generelt.

En mere individuel præference vil være til stoffet. Nogle kan godt føle at stof klør og kradser, og med alle de problemer vi kan finde når vi skal sove, så har vi ikke brug for kradsende tøj at sove i.

pyjamas herre

Det er også hyggeligt

Samtidig er der noget aften-hyggeligt ved en herre god pyjamas. Det der når man ligger under et tæppe med en skål snacks og en god film, det lægger op til at skullet gøres i en lækker pyjamas. Mange billeder der skal omfavne ideen om vinteraftenen indeholder klassisk varm kakao, levende lys, et tæppe, en sofa og naturligvis en pyjamas.

Når vi skal sove så går vi op i at sove. Men når vi ønsker at hygge os om aftenen, hvad der nok er vigtigt for mange i den mørke vintertid, så går vi op i stemning. Vi finder de film frem som vi ved at hyggelige. Vi lytter til en musik der skaber samvær, behagelighed og hygge. Det er nogle af vores mange måder at bekæmpe den vinterdepressive følelse der virker til at lure i vintermørket.

Her vægter vi vores pyjamas lige så meget på behageligheden og varmen, som vi gør på at den ser hyggelig ud. Vi sidder også med nogle striksokker og måske nogle rigtig bamsede sutter. Vi gør virkelig hvad vi kan og det starter med en god pyjamas.