https://nordicscreen.dk/q-play-infoskaerme/

Få designet en infoskærm software, der passer til jeres virksomhed

På arbejdspladsen er der ofte mange mennesker på en gang. Alle arbejder på hvert deres, men der er sjældent store opgaver, som ikke kræver noget tværfagligt arbejde.

Tværfagligt arbejde kræver noget logistik, og det er ikke altid nemt at få det til at glide på store steder, hvor mange mennesker skal involveres og informeres. Det kan infoskærme hjælpe med, fordi det strømliner den information, som gives ud til medarbejderne.

Dette kan være en god investering for virksomheden, og det er slet ikke så kompliceret, som det kunne lyde. En infoskærm software fra NordicScreen er ekspertise, og det kan uden problemer blive et personligt udseende, som passer til jeres grafiske udtryk.

https://nordicscreen.dk/q-play-infoskaerme/

Opdatér hele medarbejdergruppen på daglig basis

Ved brug af infoskærme vil alle medarbejdere få nøjagtig den samme information, og dermed vil der ikke være misforståelser, som kan opstå, hvis der skal afkodes toneleje, kropssprog og de andre faktorer, som spiller ind, når der gives en besked mundtligt.

Derudover er infoskærmene et virkelig godt arbejdsredskab, som kan bruges til f.eks. koordinering af lokaler, information om nedlukning eller andet.

Infoskærmene kræve en software, som skal designes specielt til jeres virksomhed og jeres behov. Det gør sig både gældende i forhold til funktioner, opsætning og grafikken. Alle vigtige dele, som udfylder hver deres behov.

Infoskærmene er også et vigtigt redskab på arbejdspladser, som har udefrakommende gæster, der skal deltager i aktiviteter i virksomhedens lokaler. Det kan for ikke kendte være en jungle at finde rundt, og her kan en infoskærm være en hjælpende hånd. Med en hilsen, og en information samt guide til hvor det pågældende møde skal foregå er gæsten trygt modtaget og taget i hånden.

Forener ledelse og medarbejdere

Infoskærmene er også et godt talerør fra ledelse til medarbejdere. Der kan nemt opstå en distance mellem øverste og nederste i virksomhedens fødekæde, fordi der ikke er mange opgaver, som disse skal forenes om.
Derudover er chefen, den bestemmende magt, og dette giver en automatisk respekt. Derfor er kommunikationen måske ikke altid fyldestgørende, men her kan infoskærme hjælpe.

Medarbejderne vil hver dag opdatere sig på skærmene flere gange, og derfor vil de også kunne se beskeder og budskaber fra lederne. Det kan være påmindelser om deadlines, eller det kan være invitationer til arbejdsrelateret arrangementer.

En sikker base, som giver ro i maven

Infoskærme skaber en fælles front for kommunikation, som sikrer at alle medarbejdere altid kan tilgå den basale viden om lokaler, konferencer og lignende, som de har brug for.

Infoskærmene bliver dermed et fast holdepunkt i en måske stresset hverdag, hvor forvirring om små logistiske ting kan irritere og forstyrre mere end højest nødvendigt.

Derudover kan infoskærme også bruges til at sætte et smil på læberne ved medarbejdere, gæster og ledere. Det kan være ved at bringe dagens ret i kantinen, ved at informere om fødselsdage og jubilæer eller ved at ønske alle en glædelig jul, når den tid nærmer sig.

Der er altså ikke mange negative ting ved at få lavet en infoskærm software til netop din arbejdsplads.