Smykkerne der kan forenes med business-looket

Der er i dag flere og flere kvinder, der bliver beskæftiget i hverv, hvor det før i tiden ofte kun var mænd, der sad og styrede. Kvinderne er derfor et helt normalt syn i det danske erhvervsliv, og i fremtiden vil de blot komme til at vinde endnu større indpas. Ligestilling er nemlig et vigtigt emne, som stadig får større indflydelse på de mange beslutninger, som der bliver taget.

Og med sådanne stillinger følger der ofte et bestemt look hos både mænd og kvinder, som det til tider kan være svært at gøre feminint.

Fuldend dit look med smukke smykker og føl selvtilliden

Heldigvis er det noget, der kan klares med nogle smukke smykker.

Selvom man iklæder sig et feminint jakkesæt eller en smuk og neutral nederdel, er det ikke altid nok for kvinden, der går op i hendes udseende. Ofte er der behov for lidt mere, der kan være til at sætte prikken over i’et på deres look, således det bliver fuldendt og giver den selvtillid, som der også er behov for i en stilling, hvor det ofte er mændene, der er i flertal.

Og der findes også en lang række smykker, der kan forenes perfekt med forretningslooket.

Skab det diskrete blikfang med en ankelkæde

Her er der først og fremmest om en ankelkæde. Du kan vælge en ankelkæde i guld og sølv og på den måde få lige præcis den model, du mener, der stemmer bedst overens med din personlighed og det look, du gerne vil udstråle.

Og en ankelkæde er netop ideel, idet den ikke fylder meget eller tager en masse blikfang. Den sætter blot en smuk detalje – og som vi alle ved, så ligger djævlen i detaljen. Når det er tid til at finde sommerlooket frem, kan en ankelkæde derfor være med til at give det sidste pift.

Slip for den bare følelse med en halskæde

Du kan også vælge den lille halskæde.

Det kan for eksempel være halskæden, der blot består af en simpel kæde, og som derfor også kan forenes med ethvert look og ikke tager for meget opmærksomhed, eller det kan være en model, der har et mindre vedhæng som meget neutralt forenes med outfittet.

En halskæde er især ideel, hvis man bærer en bluse eller skjorte, hvor en del af halsen er bar. Kæden vil nemlig sørge for, at man føler sig mere tildækket, og derfor kan den give en større form for tryghed.

Vælg de små ørestikkere

Sidst men ikke mindst bør du vende dit blik mod de små ørestikkere. Mange har en tendens til at finde store øreringe, der måske også hænger en smule. Til forretningslokket kan det dog synes mere ideelt med de små stikkere, der sidder tæt mod øret, idet de så kan skjules af håret og samtidig være med til at pifte ethvert outfit op, når først man får øje på dem.

Og fordi der er så mange forskellige modeller at vælge mellem, er der helt sikkert nogle, du kan lide.