legehjulet

Webshoppen med løbehjul, rulleskøjter m.m., du skal kende til

Mangler du det perfekte sted at købe legetøj til dit barns aktive fritidsliv? Så har vi lige siden til dig. På https://www.legehjulet.dk/ finder du løbehjul, rulleskøjter, skateboards, trehjulede cykler og meget mere – alt, dit barn har brug for til at sætte timevis af god leg i gang.

Stimuler dit barn med aktiv leg

Der er få ting i børneopdragelsen, der sætter tonen for en sund livsstil som daglig motion. Fast fysisk aktivitet som en del af deres leg vænner barnet til, at det kan være sjovt at bevæge deres krop. De kommer helt automatisk til at arbejde med deres motorik og kropskontrol i trygge rammer – og de høster dagligt de mange fordele af de store mængder af glædeshormoner, vi producerer, når vi er fysisk aktive. Hyppige ture på et løbehjul eller rulleskøjter vil f.eks. gøre dem bedre til at holde balancen og gøre dem opmærksomme på finmotorikken i fodleddene. Tidligere i udviklingen kan det også være en god idé f.eks. at introducere en gåbil eller gåvogn. Med dette får barnet fornemmelsen af at gå uden at skulle holde balancen helt på egen hånd med det samme. Alle disse varer kan findes i Legehjulets brede sortiment og leveres hurtigt og billigt.

legehjulet

Gør turen i børnehave eller skole sjov

Legehjulet giver dig masser af muligheder for at gøre selv den daglige transport til en leg. F.eks. kan du købe dit barn en trehjulet cykel, så de hurtigere kan komme op og styre cyklen selvstændigt. Dette giver dem naturligvis et kæmpe selvtillidsboost, som giver dem mod på resten af hverdagens udfordringer – og troen på, at de sagtens kan klare dem selv, hvis bare de gør sig umage. Afhængigt af, hvor I bor, vil dit barn også kunne køre sig selv i skole meget tidligere med et sjovt transportmiddel – og du kan bruge din morgen på noget andet end den daglige tur til og fra skolen med god samvittighed. Selvstændighed er vigtigt for børns udvikling, så hvorfor ikke give dem redskaberne til at fremme det? Bliver de trætte af cyklen, er f.eks. et løbehjul eller et sæt rulleskøjter også begge fremragende valg. Efter lidt træning væk fra vejen bliver dit barn også hurtigt trafiksikker på disse – og de vil både have en fest og træne vigtig kropskontrol i benene på vej til og hjem fra skole.

Legehjulet giver fantasien frit løb

Nu har vi godt nok nævnt løbehjul, rulleskøjter og cykler mange gange i denne artikel. Men en af de ting, der gør Legehjulet så fantastisk, er faktisk hvor meget andet fedt legetøj, de har på lager. Til det sportsglade barn – og voksne, bevares – kan du f.eks. finde basketballudstyr og fodboldmål eller skateboards og ramper, hvis det er det, de er til. Dyreelskerne bliver helt sikkert glad for Legehjulets kæpheste, som de kan bruge timer på at ride rundt og lege prinser og prinsesser på. De kan også finde deres indre landmand med traktor og vogne – mulighederne er uendelige, så længe barnet har fantasien til det.