Try Medics

Udvikl dig selv og din faglighed med Try Medics

Går du og drømmer om en sundhedsfaglig karriere? Prøv kræfter med den ægte varer med Try Medics. Try Medics tilbyder fantastiske praktikforløb i Tanzania og Uganda, hvor du kan være med til at vidne dagligdagen på et afrikansk hospital. 

Din fremtidige karriere 

Dit ophold med Try Medics kan gøre fantastiske ting for din fremtidige karriere. Du vil nemlig få et autentisk indblik i arbejdet på et hospital, som vil give dig en masse førstehåndserfaring, da du vil skygge de professionelle arbejdere på hospitalet. Du vil vidne, hvad det vil sige at arbejde på et hospital, og den viden kan være meget gavnlig at have i din fremtid. 

Sundhedsfaglige muligheder 

Try Medics tilbyder flere forskellige professioner inden for det sundhedsfaglige område, som du kan følge med i på hospitalet. Du kan blandt andet vælge at følge en læge på hospitalet og se, hvordan de hjælper deres patienter. Du kan også tilslutte dig sygeplejerskerne, hvis det er det, som du har lyst til. Du kan også hjælpe nyt liv til verden ved at følge en jordemoder, hjælpe mennesker med deres tænder ved at følge en tandlæge, eller lære om kroppen sammen med en fysioterapeut.  

Som sabbatår 

Et ophold med Try Medics kan være en rigtig god idé for dig, der ikke er startet på en videregående uddannelse endnu. Hvis du er interesseret i noget sundhedsfagligt, kan opholdet nemlig hjælpe dig med finde noget klarhed om, hvad du gerne vil. På den måde vil du få meget mere information om dine muligheder, og du vil føle dig mere klar til din videre uddannelse. Derudover skader det aldrig at være velforberedt og en smule erfaren, inden man overhovedet er startet. 

Som studerende 

Er du allerede i gang med at læse til sundhedsfagligt? Så kan din uddannelsesinstitution koordinere dit ophold med Try Medics, så det gælder som et praktikforløb som en del af din undervisning. Derudover vil det selvfølgelig give dig en masse praktisk erfaring, som man ikke kan få igennem en bog. Du vil få en betroet mentor af din valgte profession, som vil støtte dig både fagligt og personligt, og som du kan spørger om alle de ting, du går og tænker på. 

Dig selv som menneske 

Men opholdet med Try Medics handler ikke kun om faglighed; det handler også om dig som person. Dagene på hospitalet vil selvfølgelig også være med til at udvikle dig, men det vil din fritid også gøre. Tanzania og Uganda har en masse fantastiske ting, du kan komme til at opleve; både kulturen, naturen og dyrelivet er anderledes end det, vi kender til her i Danmark, og det vil være utroligt lærerigt for dig at se.  

En oplevelse for livet 

Kort sagt vil opholdet med Try Medics være en oplevelse for livet. Det er noget, du altid vil kunne huske, fyldt med gode minder om nye ting og nye venner. Du vil udvikle dig selv om person, og du vil udvikle din egen faglighed og kunnen. Det er det perfekte ophold for det unge menneske, der gerne vil ind i den sundhedsfaglige verden.