sheet mask

Forkæl din hud med en lækker sheet mask

Skal du også i gang med en lækker hjemmespa aften? Så skal du helt sikkert investere i et par sheet masks, så du kan få nogle af de fantastiske effekter. Du kan få mange forskellige varianter af sheet masker, men fælles for dem alle er, at de har en fantastisk effekt på din hud, da de sidder så længe på huden under et beskyttende lag. Dette giver virkelig serummet en chance for at trænge ordentligt ind i huden, så huden får alle de gode effekter fra masken. 

Hvad er en sheet mask? 

Sheet mask er faktisk hele sjælen i koreansk hudpleje, da de koreanske kvinder gerne bruger dem overalt – på job, i toget, bilen, fly og så videre. De er altså et kæmpe hit i blandt andet Korea. De er rigtigt lette og lækre at anvende. Du lægger faktisk bare masken på dit ansigt, lader den virke i 10-30 minutter, hvorefter du tager den af og dupper resten af essensen/serum på din hud. Det kunne altså næsten ikke være mere simpelt og effektivt for din hud. Du får virkelig et boost af vitaminer til din hud med en sheet mask. Samtidig kan du også finde en sheet mask, som passer til netop din hudtype. 

Undgå rynker 

Hvis du gerne vil have lidt hjælp mod rynker, så kan en forebyggende sheet mask være en rigtig god løsning for dig. Her vil essensen/serummet i masken give dit hud et ekstra løft, så de irriterende rynker ikke så nemt bliver fremtrædende i din hud. Det er for eksempel disse masker, som kan hjælpe med dette: Mizon; Enjoy Vital-Up Time Anti-Wrinkle Mask og Leaders; Collagen Lifting Skin Renewal Mask. 

Giv din hud masser af fugt 

Sheet masker er især kendte for at være god til at give huden ekstra meget fugt. Derfor kan en lækker model give din hud et boost af fugt, som især er god til de kolde og tørre vintermåneder eller til, når du blot har badet (i en bruser eller i en pool) lidt for lang tid. Nogle mennesker døjer også bare med en smule mere tør hud end andre, og her er en god maske med fugt i helt genial. Nogle gode muligheder er for eksempel disse masker: HaruHaru Wonder; Honey Green Aqua Bomb Mask og Cosrx; Triple Hyaluronic Water Wave Sheet Mask. 

Masker mod sensitiv hud 

Er din hud også virkelig sensitiv? Så kan du faktisk også finde en god maske, som kan hjælpe dig med din sensitive hud. Her vil masken gå ind og berolige den, så du undgår de røde plamager eller den irriterende akne, som faktisk ofte kommer fra stresset eller irriteret hud. Her kan en maske mod sensitiv hud virkelig gå ind og stoppe de trælse gener, som ofte kommer med sensitiv hud. Det er for eksempel masker som disse, du skal have fat i: Pyunkang Yul; Calming Mask Pack og Klairs; Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask.  

Prøv maskerne allerede i dag, og se forskellen.