lammeskind

Derfor bør du vælge lammeskind til din bolig


Selvom den kolde danske vinter efterhånden lakker imod enden, så er det jo ingen skade til at kigge frem i tiden til næste vinter. Vinteren er jo den tid, hvor vi tilbringer mest tid indendørs. Det er derfor med at gøre vores omgivelser så hyggelige og smukke som overhovedet muligt. Med denne viden i baghovedet, så er der ikke noget der passer til hjemmet som noget flot lammeskind. Og her tænkes der ikke blot på de traditionelle lammeskindstæpper. Det kan nemlig meget meget mere end blot at ligge på gulvet.

Det er hyggeligt

Netop fordi lammeskind er blødt og enormt dejligt at røre ved, så er det helt perfekt til at skabe hygge i hjemmet. Næsten uanset hvordan du end anvender det, så er du hermed garanteret en masse råhygge derhjemme.

Lammeskind er godt som kontrastelement

Hvis du f.eks. har overvægt af møbler i træ og stål, så vil lammeskind være en perfekt måde at skabe kontrast i dit hjem på. Lammeskindet vil med dens bløde overflade nemlig gå ind og spille op imod dine møblers hårdere udseende – og dermed give hjemmet et strejf af ekstra varme.

Det er smukt smidt over lænestolen

Lammeskind kan også bruges til andet end æstetiske formål. En god løsning ville være at smide dem over f.eks. en lånestol i læder. Dette er ikke blot en smuk måde at benytte lammeskindet på; det er oven i købet en ufatteligt behagelig oplevelse at låne sig tilbage i – især på de kolde vinteraftener.

Det passer til den skandinaviske stil

Lammeskind er et vaskeægte skandinavisk designelement. Faktisk er der ikke meget, der skriger nordisk stil som lammeskind (måske som alternativ til rensdyrskindet). Man mærker jo nærmest historiens vingesus tilbage fra vikingetiden, når man kigger på de naturlige skind i ens hjem.

Lammeskind er bedst i god kvalitet

Selvom skindet er et fantastisk naturmateriale, så er det dog vigtigt at du vælger kvalitet over pris. hvis du køber et for billigt lammeskind, så vil du nemlig få et produkt der ikke lever op til de ellers høje standarder for lammeskind. Hold derfor øje med ensartet hårlængde, samt en god tykkelse på selve pelsen. Dette er nemlig tegn på et kvalitetsprodukt.

Det er enkelt at vedligeholde

En af de allerbedste ting ved materialet er, at det ikke er den store videnskab at pleje ordentligt. Det eneste der kræves er ganske enkelt, at du med jævne mellemrum enten ryster eller støvsuger det. Dog vil lammeskindet bestemt ikke tage skade af en blid håndvask en gang pr. kvartal. Lad for guds skyld være med at komme dit skind i vaskemaskinen, idet dette vil resultere i et ødelagt lammeskind. For at vaske skindet skal du i stedet vaske i hånden med noget blid uldsæbe, og blot holde dig til hårsiden når der vaskes. For hvis du kommer til at gøre undersiden af lammeskindet vådt, så kan det ofte resultere i at lammeskindet bliver en kende stift i det. Når dette så er sagt, så er det dog alligevel ganske enkelt at rengøre dit smukke lammeskind.