Teambuilding

Teambuilding skubber til grænser med fokus på samvær

Teambuilding er blevet en meget attraktiv øvelse for enhver arbejdsplads med både få eller mange ansatte. Her er der fokus på at skabe en fælles sjov og lærerig oplevelse mellem kolleger, hvor alle får lov til at være med og blive hørt.  

Tillid, kommunikation og samarbejde er nøglebegreberne inden for videnskaben bag teambuilding, der er med til at skabe bedre relationer medarbejderne imellem og styrke åben dialog på arbejdspladsen. Teambuilding er den perfekte løsning, hvis man ønsker et sundt og kreativt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager ligeligt uden at komme helt uden for komfortzonen. 

Både læring og sjov er i højsædet 

De fleste teambuildingfirmaer har to hovedområder: Teambuilding, hvor oplevelser og underholdende samvær mellem kolleger er i fokuspunkt samt teamudvikling, som handler om at skabe udvikling og samarbejde. Disse kan vælges alt efter teamets behov og potentiale samt deres egne ønsker for udvikling på arbejdspladsen, både for den enkelte og kollektiviteten.  

Rom blev ikke bygget på én dag: Godt samarbejde på arbejdspladsen kræver tid, motivation og viljestyrke  

Læs mere om teambuilding og teamudvikling og deres forskelle på Teambuildingskompagniets hjemmeside, https://teambuildingkompagniet.dk/

Kompetente og erfarne ledere 

Lederne af Teambuildingkompagniet har over 20 års erfaring med at give fællesskabsfølelse til en række kunder inden for erhvervslivet. De har sat sig grundigt ind i den lange forskningstradition og psykologiske teorier bag teambuilding og anvendt deres viden til at lave konkrete øvelser og oplevelser, der forbedrer et arbejdsteams samvær eller problemhåndtering på jobbet.  

Det er især vigtigt for dem at skabe fælles overblik gennem åben kommunikation, hvor alle får lov til at bidrage Med organisationsforståelse og kommunikationskompetencer i sinde, er deltagerne i trygge hænder hos lederne bag Teambuildingkompagniet. Holdet bag lover til gengæld alle deltagere gode, effektive resultater, der rent faktisk kan bruges i nærmest alle situationer på arbejdspladsen.  

Kreative og udfordrende aktiviteter i København 

Hvis man ikke er sky for at prøve grænser af og udfordre sig selv, er det værd at overveje teambuilding-aktiviteten hos Teambuildingkompagniet.  

Her kan man prøve kræfter af med at sejle på Københavns kanaler eller klatre på øen Kullens bjerge i det nordvestlige Skåne eller et af deres mange andre koncepter. Man kan blandt andet løse et mysterium på skibet Peder Skram, lære at lave mad helt fra bunden eller prøve sig af med at producere sin egen reklamefilm.  

Disse slags oplevelser, der får adrenalinen til at pumpe, skærper samarbejdet og skaber en ny slags fællesskabsfølelse, der kan bruges, når hverdagen igen melder sig og arbejdet kalder. 

Viden man kan bruge for livet  

Hvad enten man har gået på et teambuilding- eller teamudviklingskursus, vil man gå der fra med et tættere forhold til sine kolleger samt teoretisk eller helt praktisk viden om, hvordan man tilgår hinanden på en arbejdsplads i god tone.  

Med de kompetencer man har videreudviklet på kursus, er der givet grobund for en dybere forståelse for hinanden på et personligt plan, som resulterer i et bedre samarbejde og kommunikation mellem medarbejderne. Der vil blive meget mere plads til kreativ tænkning og innovation, hvis teamet bag fungerer godt sammen rent kommunikationsmæssigt!