Cozy living

Smukt og trendy interiør til din bolig

Leder du efter noget nyt til at pryde din bolig? Så skal du tage et kig på brandet Cozy living. Det er et nyere brand, som allerede vinder frem for deres stilrene design som er præget af nordisk design og ofte tager inspiration fra naturens smukke linjer. Cozy living sælger en masse forskellige produkter der kan få dit hjem til at fremstå fra sin bedste side, såsom glas, tekstiler, møbler, loungestole, plaider, puder, kurve og meget, meget mere. Du kan stort set finde alt du har brug for hos brandet.

En æstetik der kan pifte enhver bolig op

Cozy living gør brug af støvede og dæmpede farver, som passer ind i mange forskellige stilarter, så det hele er meget alsidigt. De forskelligartede strukturer og smukke håndlavede detaljer der pryder Cozy livings møbler og interiør er med til at give et personligt præg til din indretning, fordi det ikke ligner noget andet. Deres lamper og vaser er tydeligt inspireret af jordens farver, så du får næsten et stykke af naturen med ind i dit hjem. Som navnet også antyder er der en vis fokus på at skabe hygge med de forskellige møbler og interiør løsninger.

En nem måde at få dit hjem til at se godt ud

Når man kigger på produkterne fra Cozy living er det meget tydeligt at se, at de er designet ud fra en helt bestemt æstetik. Det betyder at deres produkter også går godt i spænd og komplementerer hinanden. En Amelia keramik skål ville altså se smuk ud sammen med en Asta bordlampe på et Freja glasbord. Et Freja marmorbordsæt ville tilføje et lille twist af et vintage udtryk, især hvis det bliver sat sammen med en Sander armstol og en Club Lounge minisofa. Brandets sans for farver går igen i alle deres kollektioner, hvilket er med til at binde dem sammen.

Cozy living

Ikke kun de store møbler

Kollektionerne fra Cozy living er dog ikke begrænset til de store møbler, såsom borde, armstole og sofaer. De forhandler også smukke puder, levende lys og barvogne. Hele dit hjem kan altså nemt komme til at fremstå som en gennemtænkt enhed, netop fordi farverne går så godt i spænd med hinanden, ligegyldigt om det er en sofa eller et stearinlys du har med at gøre. Derudover er brandet også gode til at lege med detaljer, overflader og strukturere i valget af deres materialer. Du kan også finde ting som hynder, gulvtæpper, knager, lanterner og brugskunst hos Cozy living.

Et soveværelse der beroliger

Cozy living har også bløde sengegavle af velour i deres signatur dæmpede farver. Det er vigtigt at indrette soveværelset med behagelige og rolige farver, fordi du skal kunne få en god nats søvn. Deres mange plaider og puder er også perfekt tilbehør til soveværelset, så du kan skrue helt op for hyggen, og sørge for at du er veloplagt til næste dag og de udfordringer der nu kan forekomme i en travl hverdag.