fletkurv

Smukt flet – find de bedste fletkurve til enhver lejlighed

Flet er bare flot! Fletkurve kan bruges til mange lejligheder og i forskellige situationer. En fletkurv kan både være en smuk dekoration og det kan være en praktisk hjælp. Det kan også være med til at gøre en praktisk kurv pænere end for eksempel plastmateriale. Få tips til at finde de bedste og pæneste fletkurve her og se, hvor meget du kan bruge dem til! 

Fletkurve til opbevaring inde og ude 

Det giver et dejligt touch at stille sine planter i fletkurve. Det kan du både gøre ude og inde. Husk blot plastik i kurven. Du kan stille større planter i kurvene, hvis det er udenfor, for eksempel på terrassen eller altanen. Man kan også få små mere bakkeagtige fletkurve til at stille indenfor på bordene. Her kan du stille småblomster og pyntenips for at give et hyggeligt udtryk. Fletkurvene kan være en pyntegenstand i sig selv, fordi de har et pænt, rustikt og hjemligt udseende. Men de kan også bruges til al opbevaring.  

Julehygge 

Du kan finde en stor fletkurv til at opbevaring julepynten i, hvis du ikke har så meget. Fordi fletkurven er pæn i udseende i modsætning til de gamle poser, julepynt ofte ender i, behøver du ikke at gemme det så langt væk. Når det bliver jul, og du skal pynte op, kan du bruge en flad fletkurv til at lægge julekugler, stjerner, gran og andet i. Sådan kan du inkorporere fletkurven i julepynten. Det ser også sødt ud at sætte små nisser i kurvene rundt omkring i hjemmet.  

At samle rod i en pæn beholder 

Hvis man har små børn, så ved man, at stuen eller børneværelset hurtigt kan blive rodet. Legetøj spredt ud over det hele. Køb en stor, pæn fletkurv i rattan, hvor alt legetøjet kan smides ned i, når der skal ryddes hurtigt op. Så kan du også få dit barn til at hjælpe med at rydde op efter sig selv. Det bliver lettere, hvis alt skal ned samme sted. Desuden kan de helt store fletkurve også bruges som kurv til vasketøj. Hvis du har større børn, kan de få en ind på deres værelse, hvor de kan samle deres beskidte tøj. Det samme kan du selv gøre. Det er dejligt, at det beskidte vasketøj kan forsvinde ned i en pæn kurv, indtil det skal vaskes. 

Fletkurve som gaver 

Fletkurve har tusindvis af anvendelsesmuligheder. Fra vasketøjskurv, til opbevaring, til at være pynt i sig selv, til at kunne sætte planter i og meget andet. Det kan også være en gavekurv. Hvis du skal give en gave, kan du købe forskellige hyggelige ting og sætte i kurven. Snacks, stearinlys, slik, vin, blomster, pynteting eller hvad du nu har lyst til. Det gode ved at give en gavekurv i flet er, at kurven er en gave i sig selv, fordi den kan bruges til så meget. Man kan også bare give en lille fletkurv med for eksempel hyacinter i værtindegave.