ny terrasse

Skal du have ny terrasse? Book håndværkere allerede nu 

Det er selvfølgelig forår og sommer, der er højsæson for at bygge ny terrasse. Men det kan betale sig at booke sine håndværkere allerede nu. Så risikerer du ikke at måtte udsætte til næste år, fordi de bedste håndværkere er booket op hele sommeren. 

Terrassen er havens midtpunkt 

Det er ofte på terrassen, at livet leves i haven. Det er hér, vi samler familien og spiser grillmad i de lange lyse sommeraftener, og det er hér, gæster kan nyde en kølig drink i skyggen på de varmeste dage. Terrassen er omdrejningspunktet både for havens indretning og for familiens udendørs liv. Så når din terrasse bliver slidt og trænger til udskiftning, påvirker det stemningen i hele din have. 

En spritny træterrasse giver nyt liv til haven. Den indbyder til hygge og afslapning, og måske giver den endda fornyet lyst til at få sat skik på resten af haven.  

Det behøver ikke at være besværligt at bygge ny terrasse 

Du behøver ikke at vente på, at du selv har overskuddet til at bygge den nye terrasse. For lad os bare være ærlige, så bliver det nok heller ikke i år. Få hellere professionelle håndværkere til at klare arbejdet. Så er du også sikker på, at alt er 100% i orden.  

Du kan allerede nu få et tilbud på din nye terrasse og booke dine håndværkere. Så kan du være sikker på, at de har tid, lige når det passer bedst ind i dine planer. Hvis du booker i god tid, kan terrassen stå klar inden den runde fødselsdag i foråret, eller blot inden familien rejser på ferie til sommer.   

Vælg selv materialer og design 

En træterrasse kan se ud på mange forskellige måder. Der er en lang række forskellige materialer, som for eksempel trykimprægneret træ eller komposit, som er ganske velegnede til at bygge terrasser af. De mange materialer har alle forskellige kendetegn og fordele, så du skal overveje nøje, hvilke behov du har.  

Nogle typer træ har behov for mere vedligeholdelse end andre, og nogle ændrer farve med alderen. Samtidig er der naturligvis store forskelle på prisen. Så sæt dig godt ind i de forskellige materialetyper, og vælg dén, der passer til netop dine behov.  

Du kan vælge en simpel kvadratisk terrasse, eller du kan designe din helt egen, så den matcher din have og din personlighed. Du kan lave plads og fordybninger til dine krukker, eller bygge højbede i forlængelse af terrassen. Kun fantasien sætter grænser, når du skal designe din nye terrasse. Måske ønsker du, at brædderne skal danne et mønster, eller at terrassen skal males i en bestemt farve. Det kan alt sammen lade sig gøre.  

Så der er ingen grund til at vente endnu en sæson på at få den nye terrasse, du drømmer om. Tag kontakt til din håndværker allerede i dag og få et tilbud på din drømmeterrasse. Så kan du se frem til at invitere familie og venner til indvielse af terrassen, så snart det varme vejr sætter ind.