plakater med citater

Sådan får du mere kunst på væggene

Ikke alt kan siges med ord, og billedkunst har altid været en uomgængelig del af menneskets historie. Det at udtrykke sig i billeder og skabe kunst er simpelthen en del af den menneskelige natur. 

Kunst er med til at åbne vores øjne og rykke ved vores grænser. Og god kunst kan vække vores refleksion og tilmed gøre vores verden lidt større.  

Men kunst er ikke kun noget, der skaber bevægelse. Kunst er også skønt for øjet og skaber ro. Studier har vist, at vores hjerner reagerer med en form for æstetisk belønning, når vi kigger på et smukt kunstværk. Der er altså mange gode grunde til at berige sit liv med kunst.  

Vil du gerne have god kunst på væggene uden at slå hul på pengepungen? Så køb en kunstplakat på www.citatplakat.dk. Her finder du kunstplakater i god kvalitet fra hele verden. 

Kunst fra hele verden 

Kunsthistorien er fyldt med fantastiske kunstværker. Leonardo da Vinci, Pablo Picasso, Vincent van Gogh og Wilhelm Hammershøi er eksempler på kunstnere, som er udødeliggjorte gennem deres kunst.  Danske Hammershøi er internationalt kendt, og hans værker sælges til rekordhøje priser.  

Hammershøi er især kendt for hans stemningsmættede billeder af interiør og rygvendte kvinder. Måske har du selv stået foran et maleri af Hammershøis åbne døre og forsøgt at regne ud, hvad det egentlig er, der trods tomheden alligevel er til stede i det stille rum. 

Hammershøis rene æstetik er meget efterspurgt i bl.a. Japan. Japan er på sin side kendt for deres utroligt smukke og stilrene træsnit. Mest berømt er billedet af den store bølge ud for Kanagawa af kunstneren Katsushika Hokusai. 

Japanske kunstplakater er smukke og vil gøre glæde i alle hjemmets rum. Hvis du har været rundt i verden og set kunstværkerne selv, kan du nu købe en kunstplakat online og nyde gensynet.  

Og hvis du ikke har fået set værkerne på et museum, behøver du ikke at fortvivle. Køb billederne som kunstplakat og nyd kunsten hjemme. 

Moderne kunstplakater til de kræsne 

Kunstplakater fås også som moderne kunst. Du kan både få streetart fra ukendte kunstnere og reproduktioner af Banksys verdensberømte værker. 

Kunstplakater er også andet end kendte kunstværker. Det er plakater med kunstneriske motiver for dig, som gerne vil have noget unikt op på væggen uden at slå hul på pengepungen. På citatplakater.dk finder du kunstplakater med spændende og anderledes motiver.  

Du kan både finde fotokunst, abstrakt kunst og figurativ kunst. Motiverne spænder fra planter, dyr og menneskefigurer til abstraktioner. Du kan finde både finde humoristiske plakater, plakater med et surrealistisk tvist eller plakater hvor æstetikken er i højsædet.  

Nogle plakater er i sort hvid, andre er rige på farver. Fælles for dem alle er at de er trykt i en høj kvalitet med en meget høj grad af farvenøjagtighed. Så uanset om du er minimalist eller maximalist, kan du finde en plakat, der taler til lige netop dig. 

Indret dit hjem med god kunst. Køb en kunstplakat og nyd kunsten. Også når du er hjemme.