bæredygtigt undertøj

Økologisk og bæredygtigt undertøj til enhver

Alle kvinder bør have ret til at kunne købe undertøj, de føler sig tilpasse og smukke i, badetøj, der passer til de seneste trends og lounge wear, der føles lige behageligt at have på derhjemme og ude.  

Mange kvinder bekymrer sig i dag om hvordan det tøj de køber og har på er blevet lavet og under hvilke konsekvenser det har for klimaet. Heldigvis er der mange mærker der i dag fokuserer på at lave bæredygtigt tøj, der både har etikken og æstetikken i orden. For man behøver ikke at gå på kompromis selvom man køber tøj, der er lavet af genanvendelige materialer! 

Undertøj du kan føle dig tilpas i 

Bæredygtigt undertøj er blevet trendy, da det revolutionerer den måde vi indtil videre har tænkt undertøj skal være. Økologisk og bæredygtigt undertøj føles ekstra rart at have på, når man ved at det er blevet lavet under retfærdige og vellønnede forhold.  

Man kan sagtens holde sine egne standarder om bæredygtighed og økologi intakt, hvis man blot laver sin egen research på hvilke mærker lever op til dine sikkert meget høje standarter. Den konstante masseproduktion af billigt tøj er ikke blot dårligt for klimaet, da det udlader en masse kemikalier, men det udnytter også arbejderne der har lavet tøjet.  

Hvis du føler at de firmaer du køber tøj hos ikke tager nok ansvar, bør du tage skiftet til et firma, hvis strategi er netop at producere bæredygtigt og økologisk tøj. 

Alt fra undertøj til lounge wear og badetøj 

Vil du gerne gøre op med dine gamle forbrugsvaner, men magter ikke at lede i junglen af forskellige økologiske tøjmærker, som enten er for dyre eller lever op til dine forventninger om økologi og fair arbejdsforhold for syersken, der står for at lave tøjet? Mærker som Underprotection gør alt det svære arbejde for dig ved at have sorteret alt deres tøj på en overskuelig måde.  

Indpakningen af deres tøj er enten bionedbrydeligt eller også af genbrugsmateriale og det meste af deres produkter er oven i købet veganske. Bæredygtigt undertøj behøver hverken at være grimt eller dyrt, så længe alle parter er passionerede om at få produceret tøj, hvor alle går glade hjem. Det er mindst lige så vigtigt at tænke på den kommende generation, der skal arve kloden efter os. 

Økologi og bæredygtighed står forrest 

Flere og flere tøjmærker er begyndt at bruge genanvendelige materialer, såsom genanvendt polyester, genanvendt uld og økologisk bomuld til at producere deres tøj. Denne proces kræver ikke nær så meget energi og udleder heller ikke særlig meget Co2, som hvis man skulle producere alt fra bunden.  

Mange tøjmærker er også blevet bevidste om det pres, fabriksarbejdere og syersker, der producerer tekstilerne, ligger under og deres oftest utrolig kummerlige vilkår. Derfor er flere begyndt kun at arbejde med certificerede fabrikker, hvor arbejdsforholdene og lønforholdene er fair for alle.  

Det kan være meget rart for dig som forbruger i en moderne, klimabevidst at vide at de ting du køber, er skabt af økologiske og bæredygtige materialer under gode, retfærdige forhold.