it firma i københavn

Nyt IT firma i København

IT branchen er i rivende udvikling hele verdenen over, hvorfor vi også ser en stor tilgang af både IT virksomheder og selvstændige konsulenter i Danmark. Særligt i København er der et enormt behov for både drift og support af IT løsninger til små såvel som mellemstore og store virksomheder. Udbud og efterspørgsel hænger ofte sammen, men herhjemme mangler vi faktisk en høj grad dygtige IT specialister, som kan varetage selv de meste komplekse IT-systemer. Zwable som er et IT firma i København, er stiftet af tidligere konsulenter med henblik på at imødekomme efterspørgslen med et revolutionerende produkt.

Gennemsigtighed er nemlig en mangelvare blandt de danske IT firmaer i Danmark – og særligt i København. Det er sjældent, at virksomhederne som vælger at outsource deres IT ved, hvad de får for deres penge. IT drift og support kan nemlig være en mangesidig opgave, som ofte ikke er synligt udenfor maskinrummet. IT-sikkerhed er dog en væsentlig del af IT driften, som kun er blevet vigtigere med indtrædelsen af den nye persondataforordning (GDPR). Sikkerheden spiller en væsentlig rolle, når det kommer til opbevaring af data, hvorfor særligt cloudløsninger er blevet populære at benytte sig af. Helt bestemt er Microsoft Office365 blevet et af de mest anvendte systemer i verdenen – og det er ikke uden grund. Microsoft investerer og udvikler konstant på deres services, hvilket gør deres produkt skalerbart og at foretrække for mange fremadstræbende virksomheder. Med Office365 kan medarbejdere arbejde lokalt, men data vil stadig blive opbevaret i skyen, hvilket gør den tilgængelig på tværs af enheder og samarbejdspartnere. Backup og sikkerheden af data er derfor ligeledes i top, hvilket gør det ideelt til virksomheder, som ønsker en strømlinet onboarding og ikke mindst offboarding proces.

data i skyen

IT drift skal ikke undervurderes

Afhængig af virksomhedens størrelse og nuværende valg af IT systemer, så kan det være vanskeligt at arbejde med drift, vedligeholdelse og support af miljøet. De fleste IT teknikere er specialiseret inden for hvert deres område, hvorfor det kan være svært at samle et team af in-house specialister, som kan varetage og opretholde et bæredygtigt IT system. Alt fra installering til opsætning, drift eller migrering kan være besværligt at implementere, hvorfor mange virksomheder vælger at hente hjælp ude fra.

Der findes mange fordele ved IT outsourcing herunder bl.a. effektivisering og risikominimering, fordi du undgår fejlansættelser, overkapacitet eller lignende. Selvom der er mange fordel, er der selvfølgelig også den ulempe, at du kan have valgt den forkerte samarbejdspartner. En pålidelig og dygtig IT samarbejdspartner er essentielt, hvis både drift og sikkerhed skal fungere.

it support i kbh

Det kan være svært at vælge det rette IT firma og særligt i København, hvor der er mange om buddet. Pris og kvalitet hænger ikke altid nødvendigvis sammen, da man sagtens kan finde dygtige IT freelance konsulenter eller nystartede firmaer, som ønsker en større markedsandel. Et eksempel er blandt andet Zwable, som er stiftet af tidligere konsulenter, der blot ønsker at revolutionere markedet med et gennemsigtigt produkt, hvor man betaler for det man får. Pris og dokumentation er et vigtigt salgsparameter for dem, da det typisk er de grundlag at samarbejdskontrakter opsiges.

Uanset om du er på udkig efter et projekt i forbindelse med migrering eller et kontinuerligt samarbejde med drift og support, så er det yderst vigtigt, at du får udarbejdet en grundig kontrakt. I tilfælde af datalækning og andre fejl er det vigtigt, at havde udarbejdet en aftale, som tilgodeser begge parter.

IT rådgivning kan betale sig

Der findes mange muligheder med IT herunder blandt andet valg af systemer, software og ikke mindst hardware. Der findes lige så mange holdninger, hvorfor det kan være en god idé at benytte sig af IT rådgivning i specialiseret virksomheder. Med en gammel intern IT-afdeling kan det være sundt at få et par friske øjne på opgaven, hvilket mange IT konsulenter kan være behjælpelige med.

Nye systemer og automatiseret processer kan styrke enhver virksomhed og faktisk frigive en masse tid hos både medarbejdere såvel som ledere. Den besparet tid betyder også besparet penge, da det går hånd i hånd. Hvert år kan der være tusindvis af kroner at spare, hvis man får forenklet nogle processer, der gør hverdagen lettere.

Med de mange muligheder foretages der også tit en forkert beslutning, hvilet kan være fatalt og skadende for virksomheden. Kompetent IT rådgivning og sparring kan derfor være givende for jeres IT afdeling eller ledelse, som måske overvejer at skifte system eller foretage nogle ændringer. IT konsulenter kan være behjælpelig med at træffe den rette beslutning, hvilket kan hjælpe jer med at fremtidssikre virksomheden og gøre den bæredygtig i et IT øjemed.

Hvis du er på udkig efter en IT samarbejdspartner, så kan det være værd at bestille en uforpligtende analyse hos Zwable.com, som er et nyt IT firma i København.