https://www.noyer.dk/produkterne/knivmagnet/

Nyd køkkenets design med knivmagnet fra Noyer

Køkkenet er nok et af de rum, som vi befinder os allermest i. Det kan både bruges til madlavning, samvær med familie og venner og som et alrum for lektielæsning, avislæsning eller andre sysler som puslespil, computerspil eller brætspil. Derfor er køkkenet et vigtigt rum i huset eller lejligheden og det kan være en god ide at designe det lækkert, så man føler sig godt tilpas i det. Her vil vi se lidt nærmere på, hvordan man bruge lækre knivmagneter fra Noyer, der er flotte i deres design med look af træ, og dermed ikke det stål, som vi ellers kender. Følg med her.

Smuk vægdekoration

Du kan lade dig inspirere på den følgende hjemmeside her https://www.noyer.dk/produkterne/knivmagnet/, hvor du kan se alle de smukke knivmagneter, der er unikt designet og kommer i forskellige størrelser, alt efter, hvor mange knive, du skal have hængende i rummet. De er lækkert fremstillet og meget bæredygtige, idet de holder i mange, mange år. Der er derfor al mulig grund til at købe et sæt knivmagneter fra Noyer. Noyer står for kvalitet og unikt håndværk, så whats not to like? Man betaler nemlig også for, at man køber et helt unikt produkt, som ingen har helt magen til. Det gør hjemmet ekstra personligt og viser, at du virkelig kærer dig om dit hjem. Det oser af lækker kvalitet, når knivmagneterne fra Noyer hænger fint på væggen, enten over komfuret eller nedenunder skabene, så de er lige til at gå til.

https://www.noyer.dk/produkterne/knivmagnet/

Noyer knivmagneter til professionelt kokkekøkken

Man kender det nok fra diverse restauranter. At der kan være super travlt og derfor er det vigtigt, at når bestillingerne ruller ind, skal det kunne gå hurtigt og redskaberne skal være lige ved hånden. Når en kok har mange bestillinger og også jonglerer mellem en del forskellige knive under madlavningen, nytter det ikke noget, at de først skal findes frem eller er svære at finde eller svært tilgængelige. Derfor kan Noyer knivmagneter også med stor fordel bruges i professionelle køkkener, hvor det er ekstra vigtigt, at de skal være til at nå og lækre i designet.

Med Noyer knivmagneter skal du også lige sikre dig, at du vælger den rette størrelse, så alle knivene kan hænge der. Det kan være en stor fordel også at tænke lidt længere frem i tiden, for måske får I brug for flere knive og dermed en længere knivmagnet? I kan også bestille flere ad gangen og hænge dem smukt i forskellige højder i køkkenet. Så ligner det en smuk skov af knivmagneter, hvor knivene næsten kommer til at ligne små kunstværker.

Hvilken knivmagnet skal du have?

Derudover skal knivmagneten naturligvis også være en, som du kan se ind i den øvrige køkkenstil. Men mon ikke træ altid passer ind i ethvert hjem? Det vil man næsten tro, og det eneste I skal koncentrere jer om er, hvilken størrelse og hvor mange, I skal have af de lækre og unikt designede knivmagneter fra Noyer.