badeværelse inspiration

Inspiration til badeværelset

Går du med tankerne om at lave ændringer på badeværelset, måske helt nyt badeværelse, eller blot en renovering af det gamle, så bør du overveje at bruge noget tid på først at søge en smule badeværelse inspiration. Din tid vil helt klart være godt givet ud.

Når der skal laves nyt badeværelse er mulighederne nemlig mange, og løsningerne sikkert flere end du kan forestille dig.

Derfor bør du bruge nogle af disse gode råd når du søger badeværelse inspiration

Tænk langsigtet

Hvornår renoverede du sidst badeværelset i din nuværende bolig? Hvis du er som folk er flest, så er svaret enten at du aldrig har gjort det, eller kun gjort det en gang for mange år siden.

Badeværelset er nemlig ikke et rum vi vælger at renovere eller lave meget om på ret ofte. Det skyldes nok at badeværelser også kan være dyre at renovere, men uanset hvad din grund er, så er det en god ide at tænke langsigtet når du leder efter badeværelse inspiration.

Der går nemlig sandsynligvis mange år igen inden du vælger at renovere badeværelset på ny. Derfor skal du tænke i tidløst design, så dit badeværelse både står flot og moderne nu, men også om mange år.

badeværelse inspiration

Tænk praktisk

Et andet godt råd når du leder efter badeværelse inspiration er også at tænke praktisk. Måske ser badeværelset med de store flotte løvefødder super indbydende ud, men hvordan er det at holde rent.

Vil du have et badeværelse med masser af nipsgenstande der skal flyttes og snørklede kanter du skal rundt om, under den ugentlige rengøring, eller er du mere til glatte overflader og en minimalistisk indretning, der gør rengøringen nem og hurtig at overstå.

Det rette badeværelse kan ofte være en kompromis mellem de to ting.  

Husk at kigge bag lågerne

Det der ofte fanger blikket når man kigger badeværelse inspiration er selvfølgelig fladerne, toilet, vask, skabslåger osv.

Du skal dog også huske at kigge bag lågerne. Et badeværelse skal nemlig rumme mange ting, lige fra personlige hygiejne produkter og måske vasketøj, håndklæder og mange andre ting.

Det er vigtigt at tingene kan pakkes væk, og at der er plads til dem, så derfor er det ikke nok at vælge skuffer og skabe der ser flotte ud, de må også gerne være praktiske og være indrettet korrekt.

Spejlet har stor betydning

Det kan godt være at du ikke er den der bruger timer foran spejlet på at sætte hår eller lægge make-up, men der er alligevel gode grunde på at kigge grundigt når det kommer til valget af spejlet til badeværelset.

Det er nemlig essentielt for hele rummets dynamik og rumopfattelse.

Det er dog ikke kun udseendet og størrelsen af spejlet der er afgørende men også placeringen af spejlet, samt belysningen omkring eller bag spejlet.

Det skal være rart at være på badeværelset

Du tænker nok ikke over det, men du bruger ofte noget af dagens første tid, samt dagens sidste tid på dit badeværelse. Derfor er det enormt vigtigt at du har med i dine overvejelser, at badeværelset skal være et rart sted at være.

Rummet skal føles varmt og behageligt.