kontinentalseng

Har du den helt rette seng?

Som menneske er det enormt vigtigt at sove godt. Mennesker sover i alt 1 tredjedel af deres liv, og derfor er en god nattesøvn altså afgørende. Søvnen spiller ind på den måde vi agere i vores dagligdag, og har stor effekt på den måde vi møder vores næste. Søvnen har også en effekt på den måde vi arbejder. Det er nemlig enormt afgørende, at vi kan performe hundrede procent, og virkelig er til stede både på jobbet, og når vi er sammen med vores kære. Det at kunne være der hundrede procent for dem vi elsker, præstere på vores arbejde og generelt bare være den bedste udgave af os selv, ja det er noget vi alle ønsker os. Så læs mere her om hvad en kontinental seng kan gøre for din søvn.

Find den helt rette seng for dig

Det er som beskrevet ovenfor, ganske vigtigt at vi mennesker sover godt. Derfor skal du finde den helt rette seng, hvori du kan sove trygt og godt. Hvilken seng du sover i, kan have stor indflydelse på den måde du sover. Det kan både handle om valget af madrassen, affjedring eller måske noget helt tredje. Her er det altså vigtigt at du kigger ind i de mange forskellige typer seng der findes. Det kan både være en Box madras, en kontinentalseng, en sovesofa eller noget helt fjerde. Alle disse typer senge, har forskellige fordele, ulemper, priser og selvfølgelig størrelser. En kontinental seng, har dog i løbet af de seneste år vundet stort indpas hos danskerne, og derfor kan du, ved at klikke på linket ovenfor, nemt og let finde en kontinentalseng der passer perfekt til dig, ved at klikke på linket.

kontinentalseng

Hvad er det nu lige en kontinentalseng er?

Hvis du sidder og overvejer hvad en kontinentalseng helt præcist er, ja så er du nok ikke alene. En kontinentalseng består som oftest af tre forskellige lag. Der er tale om en boksbase, en madras og på toppen en topmadras. Hertil kan du endda vælge at lægge et lag mere på i form af en rullemadras. Du er altså garanteret komfort, og en smuk seng. Kontinentalsenge kan nemt give et udtryk af eksklusivitet, og dermed medvirke til et smukt soveværelse i dit hjem. Kontinentalsenge, er også bygget således, at madrassen oftest er én, og dermed er den altså ikke delt op, og der er ikke en revne ned midt i sengen. Der findes et hav af forskellige lækre brands der kreere disse smukke og enormt gode senge. Det kan være mærker som: Dunlopillo, LaPur, Viking eller Jensen. Alle disse skønne mærker og deres lækre senge kan du finde ved at klikke på linket ovenfor. Her er der altså et hav af forskellige senge, fra forskellige brands, i forskellige farver, forskellige højder, forskellige boksbunde og forskellige ben og ramme. Det er altså helt op til dig, hvorledes din kontinentalseng skal se ud, hvilken madras der skal være på, og hvordan affjedringen i din seng skal være. Start din søgen på en bedre søvn i dag.