grafisk design

Grafisk design opgaver behøver ikke være dyrt

Når du driver virksomhed, er det vigtigt med et flot og professionelt udtryk, hvorfor grafisk design er altafgørende for, om du får succes med din markedsføring og kommunikation indsats. Desværre bliver den visuelle identitet ofte negligeret, fordi ressourcerne simpelthen ikke rækker til at få lavet grafisk arbejde af professionelle. Det er en skam, når både logo, brochurer, flyers mv. skal være med til at skabe et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed.

Taskflex har dog skabt en platform, hvor det er muligt at få udført alt fra grafisk arbejde til økonomi, markedsføring og analyser af studerende. Det fungerer så simpelt, at du registrere dig på deres platform og opretter en opgave inden for grafisk design, hvorefter de studerende bliver koblet på opgaven til en pris, der er til at betale.

Nem opgaveoprettelse og hurtig eksekvering

Det er nemt at komme i gang med Taskflex, og du kan selv vælge blandt tre forskellige prisniveauer herunder rough diamond, rising star og mastermind. Prisniveauet afspejler niveauet på den enkelte studerende, eftersom det er klart nogle studerende vil have mindre erfaring, hvis de befinder sig tidligt i studiet. Det betyder ikke nødvendigvis, at det grafisk design arbejde du får udført er dårligt eller af lav kvalitet, da de studerende bliver grundigt gennemgået af Taskflex.

Det er den perfekte løsning til mindre virksomheder, hvor der kommer små ad hoc opgaver inden for grafisk design, hvor det vil være for dyrt at have en grafiker ansat.

grafisk design elev

Udarbejdelse af grafisk design til markedsføring

Som nævnt tidligere er din visuelle identitet vigtig, hvis du ønsker at få succes med dine markedsføringsaktiviteter. Derfor kan det være en god idé at få en grafiker til at udarbejde et strømlinet grafisk design, som du kan benytte til din markedsføring. Når først der er et gennemgået design udtryk, er det let for en grafiker at skabe lækkert visuelt materiale til bl.a.:

  • Sociale medier herunder Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest og Snapchat
  • Søgemaskinemarkedsføring herunder Google Ads og YouTube Ads
  • Brochurer, flyers og plakater
  • Merchandises til events

Mulighederne er mange, men vigtigst af alt er at dit grafiske udtryk går igen, så din brandidentitet styrkes og bliver let genkendeligt hos din målgruppe. Det kan være svært at skabe et stærkt grafisk design, jo mindre man både er kreativ og selvfølgelig har kompetencerne til at bruge diverse grafiske programmer.

Derfor vil det i langt de fleste tilfælde være bedre at få en kreativ og flittig studerende til at udføre opgaven, så din virksomhed får et solidt og professionelt udtryk.

Mangler du hjælp til grafisk arbejde så tøv endelig ikke med at kigge forbi Taskflex hjemmeside, hvor du kan få sat dine opgaver til udbud hurtigt og nemt.