blanche bukser

Find de helt rigtige jeans

Det kan være en kamp at finde de rigtige jeans, fordi der findes så mange forskellige mærker og pasformer. Men det er bare sådan en god ting at have i sin garderobe, fordi det passer til stort set alt. De kan både bruges til afslappet hverdagstøj eller styles med et par stiletter og fine smykker så de passer til en særlig anledning. Men der er nogle ting der er gode at være opmærksom på, når man skal ud at have sig et par gode jeans. Blanche bukser er et godt sted at starte, fordi det er kvalitetsjeans med en masse forskellige pasformer og styles at vælge imellem.

Vær opmærksom på din kropsform

Efterhånden som modeskabere får øjnene op for, at der findes kvinder i mange forskellige former, kommer der også flere forskellige slags jeans. Det gælder selvfølgelig også for Blanche bukser. Derfor er det vigtigt at være klar over, hvilken kropstype og kropsform du har, for at du kan finde det helt rigtige par for dig. Lige meget om du er pæreformet, har timeglas-figur eller er æbleformet, så findes der et par jeans derude til dig. Skinny jeans og straight-leg jeans er eksempelvis gode til at få kroppen til at se længere ud, hvis du er høj og tynd. Curvy-fit jeans passer bedre til dig der er pæreformet, eller hvis du ikke er så høj.

blanche bukser

Led efter jeans der fremhæver dine bedste sider

Hvis der et sted på din krop som du er ekstra stolt af, så kan Blanche bukser være gode til at vise netop det sted frem. Jeans er en god måde at vise kroppen frem på, uden nødvendigvis at vise hud. Hvis du er stolt af dine lange ben, så skal du helt klart investere i et par skinny jeans. Hvis du leder efter noget støtte omkring maveområdet, skal du lede efter et par højtaljet Blanche bukser.

Invester i kvalitet

Blanche bukser er en basis-ting der hører til i alles garderobe, som kan holde i mange, mange år. Derfor skal du altid investere i gode kvalitetsjeans, såsom Blanche bukser, i klassiske pasformer, så du kan nyde godt af dem i så lang tid som muligt. Trends såsom bootleg cut jeans og trompet formet jeans er som regel kortvarige, og går hurtigt af mode igen. Men klassiske styles såsom højtaljet jeans og straight leg jeans har uafbrudt være på møde i flere år. Vær opmærksom på at investere i god denim – det skal føles blødt og have lidt stræk i, men ikke for meget, for det er jeans du vil kunne beholde i en stor del af dit liv.

Vælg noget der giver dig selvtillid

Men når alt kommer til alt, er det vigtigste at du føler dig selvsikker i dine jeans. Det er en type af bukser som de fleste bruger hverdag, og derfor kan det ikke betale sig at købe nogen der gør dig utilpas. Invester i et par Blanche bukser, og føl dig som dit bedste jeg hver dag.