t-shirt

Design din egen t-shirt

T-shirts er meget simple, men de er også smarte og rare at have på. Men de kan faktisk også være super flotte, stilede og seje. Det kommer jo an på, hvordan de ser ud, om der står noget, om der er et billede, hvilken farve den er og så videre. Den personlige stil er virkelig på måde lige nu, og hvad er mere personligt, end en t-shirt, du selv har designet? 

Derfor er det sejt at designe din egen t-shirt 

Der er intet sejere end at være kreativ. Og der er ikke mange, som tænker på, at man kan være kreativ med sit eget tøj og sin egen stil. Den personlige, unikke og anderledes stil er blevet rigtig populær. Der er intet mere personligt, end noget du laver selv. Om det er af noget, du elsker, noget du bare synes er sjovt, eller et citat, du godt kan lide, er lige meget. Det hele er personligt og unikt og dermed også anderledes og stilet. 

Sådan designer du din egen t-shirt 

Er du interesseret i at designe din egen t-shirt? Så tag et kig på billigtshirt.dk, hvor du kan lave dit eget print på t-shirts. Du starter med at vælge, hvilken t-shirt du vil have, da der er nogle forskellige. Derefter størrelsen på din t-shirt, og så kan du vælge farven. Nu kan du rigtig gå i gang med at designe den. Du kan tilføje et billede også kaldet et tryk, måske et billede af dine venner, familie, måske et billede fra nettet du bare synes ser fedt ud. Nogle steder kan man tilføje nogle seje mønstre, former og lign. Og så kan du desuden også skrive en tekst. 

Alt det giver dig jo masser af muligheder for at designe din trøje som du vil. Men det er jo selvfølgelig ikke kun foran, du kan tilføje billeder, tekst og mere. Det er også bagpå. Måske endda på ærmet også?! Det er jo helt vildt sejt, at man kan gøre så meget ved en simpel t-shirt, så den ikke længere er simpel. 

Hvad ser godt ud, hvad er på mode? 

Hvis du går meget op i, at trøjen skal se godt ud, og den skal passe til de nye trends, så kan du også fokusere på det. Her for tiden er pastelfarver ret populære – mest blandt pigerne. Drengene går meget med sort, mørkeblå og grå simpelt tøj. Du kan hurtigt gå på google, søge på de nye trends i år, og så tage det i betragtning, når du designer din trøje. 

Men det er selvfølgelig helt op til dig, om du vil gå op i sådan noget. Det kan også være du bare gerne vil have en simpel trøje med et billede af dine venner på, som du bare kan slappe af i, og som et sødt minde af jeres venskab for altid. Det behøver ikke at være noget fint og sejt, det kan også bare være noget som er dig. Det er jo netop det hele konceptet handler om. At DU kan designe DIN egen t-shirt. Så skal det ikke handler om andre.