Inspiration til lidt af hvert

Her på siden kan du både få inspiration til hvordan du bedt muligt rådgiver den unge, samt et indspark til dit eget erhvervsliv.

Interviewteknik ved Kurt Strand 

Videoklip med gode råd til dialogen med de unge i Skoleguiderne. Hvilke typer af spørgsmål, kan du med fordel stille? Teknikken kan også nemt integreres i et aktivt erhvervliv, afhængig af ens arbejdsområder.
Videoen varer cirka 6 minutter, og allernederst på siden kan du downloade yderligere materiale.

Vores LinkedIn netværk med mange andre erhvervsaktive mentorer

Hvis du har lyst til at udveksle erfaringer med andre erhvervsguider og holde dig opdateret om de sidste nye tilbud til dig som mentor, kan du følge vores LinkedIn profil Erhvervs- og Skoleguiderne, hvor du kan netværke med mange andre mentorer.

Vi tilbyder dig også at blive medlem af Facebookgruppen Erhvervs- og Skoleguiderne. Gruppen er lukket, så vi får et fortroligt forum, hvor man frit kan diskutere problemstillinger og udveksle gode ideer, redskaber, succeshistorier m.m.

Uddannelsesvalg

Nederst på siden kan du downloade en pdf med beskrivelse af og link til forskellige værktøjer som hvis I ønsker at tale om mulige uddannelsvalg.

Rådgivningstilbud

Du kan også nederst på siden downloade en pdf som giver dig et overblik over en række rådgivningstilbud til børn og unge.